×

Warning

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /home/alteroor/public_html/images/28

×

Notice

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/28

Forum teatar u Pančevu

Forum teatar za promociju rodne ravnopravnosti je izveden u sredu, 20. novembra u galeriji Elektrika u Pančevu. U pitanju je šesnaesto po redu izvođenje na različitim mestima u Srbiji, u uz podršku Ekumenske inicijative žena iz Omiša i Rekonstrukcija Ženski fond iz Beograda.


Pred više od 20 gostiju izvedene su 2 scene forum teatra: jedna koja upućuje na diskriminaciju i nasilje prema osobama neheteroseksualne orijentacije u školskim klupama, a druga je razmatrala problem porodičnog nasilja u patrijarhalnom društvu.

Tokom sat i po vremena zajedničkim snagama je pokušavano da se dođe do praktičnih rešenja kako da se nasilje prepozna, ali i koje su mogućnosti da se na ovakvo ponašanje odgovori, te da se situacija nasilja izbegne.

Organizaciju ovog nastupa su podržali Dom Omladine Pančevo, Kancelarija za mlade grada Pančeva, Kulturni Centar Pančevo, Inicijativa za inkluziju VelikiMali i mnogi drugi. Još jednom se zahvaljujemo svima koji su bili sa nama i aktivno učestvovali u forumu u Pančevu!

Read 152812 times
Tagged under

Related items

Image Gallery

{gallery}28{/gallery}
More in this category: « ALTERO na Vox Feminae festivalu u Zagrebu Forum teatar za društvene promene u Loznici »
Login to post comments
back to top